В последното рефрешване на Техническото ръководство за предотвратяване и контрол на

...
В последното рефрешване на Техническото ръководство за предотвратяване и контрол на
Коментари Харесай

Карат стюардесите в самолетите да носят памперси, за да не пламне зараза

В последното рефрешване на Техническото управление за попречване и надзор на пандемията в самолетните компании, Китайската администрация за гражданска авиация (CAAC) предлага на въздушния личен състав, стюардеси те и останалата част от екипажа, потреблението на памперси , с цел да се заобикаля ходенето до тоалетната.

По този метод ще се понижи риска от заразяване с ковид в тясното пространство. „ Препоръчително е кабинният личен състав да носи памперси за еднократна приложимост и да заобикаля потреблението на мивката, с цел да избегне опасности “, се споделя в протокола, открит от CAAC.

В допълнение към памперси те, обслужващите лица и останалата част от екипажа би трябвало да бъдат оборудвани с утвърдена маска, двуслойни ръкавици, защитни очила, шапка за еднократна приложимост, предпазен костюм за еднократна приложимост и калъфи за обувки.

Американският център за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) към този момент предизвести за заплахата от заразяване в тоалетните на самолети те, откакто 28-годишна жена беше инфектирана с ковид в самолетна тоалетна предишния август.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР